почетна / аргива на тагови: Норвешкји Совет за потрошувачи

Tag Archives: Норвешкји Совет за потрошувачи

Паметни часовници за деца

Норвешкиот Совет за потрошувачи започна кампања во која ги тестираше паметните часовници за деца. Резултатите беа алармантни. Со само неколку едноставни чекори, натрапник може да преземе контрола врз часовникот и да го следи, гледа или да комуницира со вашето дете. ...

повеќе »