почетна / аргива на тагови: цивика мобилитас

Tag Archives: цивика мобилитас

Граѓаните за промени – Ден на граѓанските организации

Организацијата на потрошувачите учествуваше на Националниот форум: „Граѓаните за промени – Ден на граѓанските организации“ кој се одржи на 23-ти Септември во градскиот парк во Скопје, во организација на програмата Цивика Мобилитас. На настанот беа промовирани новите информативни материјали кои ...

повеќе »

Здруженијата на потрошувачи во системот за заштита на потрошувачите

Оваа студија за унапредување на положбата на здруженијата на потрошувачите во системот за заштита на потрошувачите во Република Македонија идентификува предизвици и нуди решенија за осмислување нови одредби за здруженијата на потрошувачите во правната рамка, како и за унапредување на ...

повеќе »

ОПМ Форум – Финансиските услуги и потрошувачите

opm_300jpg

Организацијата на потрошувачите на Македонија организира Форум на тема: ,,Финансиските услуги и потрошувачите“ кој ќе се одржи на 27 декември, 2011 година во Хотел Holidej Inn, Скопје со почеток во 10 часот.

повеќе »