почетна / Информативни материјали / Брошури / Права на потрошувачите / Договори склучени вон деловните простории на трговецот

Договори склучени вон деловните простории на трговецот

 

x

Може да ве интересира

Внимателно при купување на презентации во ресторани

Во последниот период се забележува значително зголемен број на јавувања на потрошувачи ...