е-магазин ЗИП број 7

Почитувани потрошувачи,

Ви го претставуваме последниот број од е-магазинот ЗИП во оваа 2020 година. Овој број можете да го прочитате тука.

x

Може да ве интересира

Дали сте љубопитни за вистинската потрошувачка на гориво на автомобилите