Home / Информативни материјали / Брошури / Права на потрошувачите / Права на потрошувачите при купување на далечина

Права на потрошувачите при купување на далечина

x

Check Also

Телеграф: ИЗГУБЕНИ ВО ЛАВИРИНТ – Потрошувачите не знаат каде да си ги бараат правата кога се измамени на интернет

Многу македонски граѓани не знаат што треба да направат доколку купат нешто ...