почетна / Новости / Активности / е-магазин ЗИП број 3

е-магазин ЗИП број 3

https://opm.org.mk/wp-content/uploads/2019/11/ZIP_No-3-FINALEN.pdf

x

Може да ве интересира

Што ни носи новиот закон за услуги?

Нови брошури на Организацијата на Потрошувачи во соработка со Министерството за Економија ...