Home / Информативни материјали / Билтени / е-магазин ЗИП број 11

е-магазин ЗИП број 11

Почитувани потрошувачи,

Во новиот број на е-магазинот ЗИП опфативме теми кои сметавме дека се од интерес за потрошувачите.
Се надеваме дека прилозите ќе ви бидат интересни и ќе ги користите дадените совети.
Овој број можете да го прочитате тука.