Home / Новости / Гаранција и сервисирање / Подобрете ги нашите права во услугите од мобилната телефонија!
consumer-day

Подобрете ги нашите права во услугите од мобилната телефонија!

Подобрете ги нашите права во услугите од мобилната телефонија!

consumer-day

Порака од светската потрошувачка организација (Consumers International) по повод 15 март 2014

Светскиот ден на правата на потрошувачите започнува да се одбележува на 15ти март од 1983 година со цел да се промовираат правата на потрошувачите во целиот свет. За Светскиот ден на правата на потрошувачите во 2014 година, Consumers International се обрати до членовите и подржувачи да ги посочат проблемите на потрошувачите во мобилната телефонија, кои се создаваат паралелно со зголеменото користење и успех на истата.. повеќе…

x

Check Also

Топ 10 начини како бидете безбедни онлајн како потрошувач

По повод 15-ти Март Светскиот ден за заштита на правата на поторшувачите, ...