почетна / Информативни материјали / Брошури / Права на потрошувачите / Организација на потрошувачите на Охрид

Организација на потрошувачите на Охрид

svet.den.na.potro.15ti-mart-ohridОрганизација на потрошувачите на Охрид и Советот на потрошувачите на Општина Охрид, 15 март – Светскиот ден на правата на потрошувачите го одбележија со информирање на граѓаните на Охрид за основните права на потрошувачите. повеќе…

МК

x

Може да ве интересира

Брошура: Потрошувачот и неговите права

Организацијата на потрошувачите на Македонија во соработка со Министерството за економија, во ...