Home / Новости / Активности / Програмата за заштита на потрошувачите на Град Скопје

Програмата за заштита на потрошувачите на Град Скопје

Организација на потрошувачите на Македонија преку Програмата за заштита на потрошувачите на Град Скопје изработи три брошури во областа на јавните услуги. Во овие области се јавуваат голем број прашања што се обидовме накусо да ги одговориме. Ви стоиме на располагање за поддршка во решавање на вашите проблеми.

МК / АЛ

МК / АЛ

МК / АЛ

 

x

Check Also

Водич – Производи за подобра енергетска ефикасност

Што е енергетска ефикасност? Какво е значењето на енергетската ефикасност? Кои се ...