Home / Информативни материјали / Брошури / Што треба да знаете кога купувате производи

Што треба да знаете кога купувате производи

Нова брошура на Организацијата на потрошувачи во соработка со Министерството за Економија

Купување производи – МК

Купување производи – АЛБ

x

Check Also

Водич – Производи за подобра енергетска ефикасност

Што е енергетска ефикасност? Какво е значењето на енергетската ефикасност? Кои се ...