Home / Blog Page

Blog Page

„ФЕР со потрошувачот“ – Нептун Македонија

НЕПТУН Македонија се стекна со сертификатот „ФЕР со потрошувачот“ кој го доделува Организацијата на потрошувачите на Македонија врз доброволна основа. Доделувањето на сертификатот претставува потврда дека НЕПТУН е ориентиран кон почитување на правата на потрошувачите и посветено се грижи за ...

Read More »

Работилница за Предлог-програмата за заштита на потрошувачи и одржлива потрошувачка со вклучена родова перспектива

Во организација на Организацијата на потрошувачи на Македонија (ОПМ), Асоцијација за развојни иницијативи – Зенит, Комората на мал бизнис и Женската граѓанска иницијатива АНТИКО денеска во Охрид ќе започне дводневна работилница во рамки на проектот „Потрошувачите за одржливост – институционализирање ...

Read More »

Дводневна работилница – Општина Кочани

Oрганизација на потрошувачите на Македонија на ден 02 и 03 јуни 2022 година во хотел City In- Кочани, одржа дводневна работилница за Предлог програма за заштита на потрошувачи, со вклучена одржлива потрошувачка и родова перспектива. На работилницата која се одржа ...

Read More »

Дводневна работилница – Општина Охрид

Oрганизација на потрошувачите на Македонија на ден 09 и 10 мај 2022 година во хотел Тино-Охрид , одржа дводневна работилница за Предлог програма за заштита на потрошувачи, со вклучена одржлива потрошувачка и родова перспектива. На работилницата која се одржа во ...

Read More »

Калкулатор

JavaScript е исклучен на вашиот веб пребарувач (browser). За да работи калкулаторот, Ве молиме вклучете го. Линк за активирање на JavaScript. Проценување на топлинско оптоварување на клима уред Напомена: Резултатот кој ќе го добиете е индикативен и не може да ...

Read More »