Home / Информативни материјали / Билтени / е-магазин ЗИП број 10

е-магазин ЗИП број 10

Почитувани потрошувачи,

Ви го претставуваме најновото издание на е-мазинот ЗИП. ЗИП 10 можете да го прочитате тука

x

Check Also

Како до поголема заштита на потрошувачите

Во рамки на проектот „Потрошувачите за одржливост – институционализирање на дијалогот за ...