почетна / Информативни материјали / Брошури / Промоција на брошури изработени во рамките на Програмата за заштита на потрошувачите на Град Скопје за 2018 г

Промоција на брошури изработени во рамките на Програмата за заштита на потрошувачите на Град Скопје за 2018 г

Организацијата на потрошувачите на Македонија (ОПМ) во соработка со Советот за заштита на потрошувачите на Град Скопје и со поддршка на Градот Скопје, на ден 07 Декември 2018 година, во просториите на Трговскиот Центар Скопје Сити Мол, организираше делење на три брошури

   

Брошура број 1 со наслов „КОИ СЕ НАШИТЕ ПРАВА КАКО ПОТРОШУВАЧИ, КОГА СКЛУЧУВАМЕ ДОГОВОРИ ЗА ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТИ“

  

Брошура број 2 со наслов „ПОТРОШУВАЧИ ДА ЈА ЗАШТИТИМЕ ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И ДА КАЖЕМЕ НЕ ЗА ПЛАСТИКАТА ЗА ЕДНА УПОТРЕБА“

       

Брошура број 3 со наслов „ПОТРОШУВАЧИ ДА ГО НАМАЛИМЕ ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ“.

     

Овие брошури се изработени во рамките на Програма за заштита на потрошувачите на Градот Скопје за 2018 година, која ја спроведува ОПМ.

 

 

 

 

 

 

 

x

Може да ве интересира

Што ни носи новиот закон за услуги?

Нови брошури на Организацијата на Потрошувачи во соработка со Министерството за Економија ...